Badrumsrenovering

Brakat Bygg är specialister på badrum

Badrumsrenovering är ett stort steg mot att förverkliga dina badrumsdrömmar. Ta hjälp av Barakat Bygg för att säkerställa att din renovering blir precis som du önskar. 

Vi erbjuder professionell badrumsrenovering som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål, oavsett var i Stockholm du befinner dig.

När du tar hjälp av Barakat Bygg ser vi till att arbetet flyter på smidigt och att resultatet speglar dina förväntningar.

Badrummet ska vara både praktiskt och rogivande. Kontakta oss för att få värdefulla råd om hur du kan förbättra just ditt badrum. 

Vi tar hänsyn till dina önskemål genom hela processen för att skapa ett personligt och trivsamt rum.

badrumsrenovering-stockholm

Fackmannamässig badrumsrenovering i Stockholm

Vi ser till att ditt nya badrum blir precis så som du önskat. Det inkluderar även processen som leder fram till det färdiga badrummet, vilket inte får blir för utdraget eller ett större projekt än avtalat. Säkerheten och kvaliteten går hand i hand under arbetets gång, liksom funktionaliteten med hela badrummet. Det ska vara gjort för att användas och hålla i många år framöver.
Hållbarheten i olika material är något vi kan ge råd och tips om, särskilt när det kommer till ytskikt som kakel och klinker. Vi vet vad som både ser snyggt ut och håller hög kvalitet genom åren.

Ett tryggt val av renoveringsfirma

Badrummet är känsligt för skador och det är därför viktigt att allt blir rätt från start. När du anlitar Barakat Bygg kan du lita på att badrummet blir precis som du tänker dig. Vi jobbar med stor hänsyn till detaljer och har perfektion som ett av våra ledord i arbetet. Givetvis har alla våra hantverkare utbildningar och certifikat som krävs för att allt ska gå rätt till, till exempel våtrumscertifikat. Det är något som minimerar risken för vattenskador eller andra komplikationer som kan uppstå.

Vi tar ett stort ansvar för allt arbete vi utför och lämnar alltid omfattande och långsiktiga garantier. Barakat Bygg är helt enkelt det tryggaste valet för dig som ska renovera badrummet.

Så går en badrumsrenovering till

Alla badrumsrenoveringar är unika. Som ett serviceinriktat företag tar vi på Barakat Bygg alltid stor hänsyn till vad du som kund önskar av renoveringen. Med det sagt går renoveringar av badrum till på liknande sätt rent praktiskt.

I åtta steg ser processen från start till färdigt badrum ut på följande sätt:

  • Förberedande åtgärder. Till att börja med genomförs de förberedande åtgärder som behövs. Maskiner och verktyg ställs in och golvet täcks med skyddspapp.
  • Demontering av inredning. Därefter plockas all inredning i badrummet bort, såväl lös som fast (inklusive toaletten och elementen).
  • Rörmokeri. Rören i badrummet byts ut och vi sätter en avstängningsventil på vattenledningsrören..
  • Rivning av ytskikt.Kakel, våtrumsmatta och övriga delar av det så kallade ytskiktet rivs bort. Om avloppsrören måste bytas ut blir rivningsarbetet mer omfattande, något vi i så fall tar upp med dig som kund.
  • Ett nytt badrum.Nu kommer vi igång med det riktiga arbetet och skapar det nya badrummet, precis som kunden vill ha det.
  • Spackel och fuktspärr.Väggar, golv och i vissa fall taket spacklas och fuktspärrar sätts in där det behövs (skarvar, golv och väggar). Det sistnämnda är mycket viktigt och något som kräver stor erfarenhet och yrkesskicklighet.
  • Nytt kakel och ny interiör.Kakel och klinker sätts på plats och sedan följer interiören, med toalettstolen, blandaren, och så vidare. Det färdiga badrummet skapas, helt enkelt. En perfekt miljö för såväl avslappning som vardagens behov.
  • Byggavfallet forslas bort.När arbetet är avslutat transporterar vi bort allt byggavfall till återvinningen.
Innan arbetet sätts igång gör vi en besiktning av ditt nuvarande badrum för att se vad som behöver åtgärdas – och vad du själv tänker kring renoveringen. Vi är lyhörda och ser till att dina önskemål och behov går först i arbetet, oavsett om du vill renovera delar av badrummet eller utföra en totalrenovering.

Vad för badrum vill du ha?

Det finns lika många typer av badrum som det finns lägenheter och hus. Alla har sin egen charm, stil och bekvämlighet. Vad behöver du ha i ditt badrum?

Badrummet på liten yta

Många badrum i Stockholm är av förklarliga skäl små. Då är det desto viktigare med en optimal planering. Ett begränsat utrymme kräver prioritering, vad behöver du och hur kan du få plats med så mycket som möjligt? Redan i samtal med oss kan du planera för hyllor över kommod och toalett, liksom porslin i rätt storlek.

Badrum för hela familjen

Detta badrum ska vara anpassat för alla i familjen. Ytor på bänkar, hyllor och golv är viktigt. Gärna ska även rummet kunna användas av flera familjemedlemmar samtidigt, som när det är dags för tandborstning. Kanske är två handfat i samma kommod att önska? Bänkar i olika höjd kan även det vara en idé. Dusch eller badkar ska fungera och kunna användas av alla.

Badrum med spakänsla

Ett rum för avkoppling i skönt badkar är drömmen för många, kanske som ett komplement i anslutning till bastu eller träningsrum. Lyxen att kunna värma sig i vatten efter en lång dag är få förunnat, i alla fall om du inte tar klivet och förverkligar din dröm om ett sparum och relax.

Vi renoverar badrum i hela Stockholm och Uppsala.

Förutom dessa varianter av badrum finns det även en hel del olika materialval att titta på, liksom miljöaspekter. Ett tidlöst badrum som inte går ur mode inredningsmässigt är även mer hållbart för miljön. Ta hjälp av oss för att få förslag på hur vi kan skapa ditt drömbadrum, vi utför badrumsrenoveringar i hela Stockholm och Uppsala.

BADRUMSRENOVERING STOCKHOLM

Badrumsrenovering - Köksrenovering - Lägenhetsrenovering - Tillbyggnad - Totalrenovering.